Sesongen starter med et brak

God dag :)

Om 3 små dager braker sesongen i gang. Når jeg skriver braker så mener jeg virkelig med et brak. For på lørdag skal jeg, og fine Eline, løpe 50 km på Bislett. 50 km!! Det er som om jeg skulle tatt en liten joggetur til Vigrestad en lørdags foremiddag, det er jo langt i bil til og med. Jaja, nå er jeg iallefall meldt på, og får bare gjøre det beste ut av det, blir en god langtur iallefall. Et av de største problemene utenom at du blir lei av å løpe den samme runden gang på gang, er at jeg ikke helt vet hva og hvor mye jeg skal spise underveis. Jeg løp jo et ultramaraton på Sri Lanka for ett år siden, og da spiste jeg kun en sjokoladebar, men føler jeg egentlig bør spise noe mer?! Må kanskje høre med noen som kan det..

Ikke bare er det sesongstart, det er også mitt første løp som guide..
— Det blir spennende iallefall
DOPE4778.jpg

I mandagens blogginnlegg (les her) skrev jeg at jeg har funnet to faktorer som har gitt, og fortsatt gir, meg motivasjon til å stå på og yte hver eneste dag på trening, og Eline er en av disse. For det å høre hvordan hun som synshemmet ser på verden og møter hindringer er til å ta av seg hatten for. Jo mer jeg snakker med henne jo mer imponert blir jeg. Hun legger ut på løpeturer alene kun ved å navigere ved hjelp av andre sanser enn øynene. Ved hjelp av følelsen under bena (kjenne den hvite stripen på veien) og hørsel vet hun hvor hun skal løpe og krysse veien.

Hun har et syn på livet som alle kunne lært litt av og tar alle utfordringer på strak arm. Da det gikk opp for meg at vi faktisk skulle løpe 50.000 meter kjente jeg angeren komme, og da kom det så lystig fra henne:

Det er jo kun rundt 93 runder, dette går fint.
— Eline

Så Eline, takk for at du er du. Takk for at du lar meg være en del av din boble, ditt liv. Gru-gleder meg til lørdag, og håper jeg klarer å innfri dine forventninger! Du får meg til å bli den beste versjonen av meg selv, og ikke minst, du får meg til å sette ting i perspektiv.

<3 T

Therese NordbøComment