2019

Hei. Hallo. Heihei hallo. Dette var rart. Dette var lenge siden. Beklager. Jeg husker ikke helt hvordan jeg starter et blogginnlegg. For å være helt ærlig så husker jeg ikke helt hvordan jeg skriver i det hele tatt. Men jeg hopper i det og tar en sjanse. For jeg har faktisk hørt at folk savner å lese. Savner å følge med på meg og mitt, og ingenting gjør meg gladere. Så om jeg kun skriver for en eller to, så får det gå. Så,

Here I am, again.

Siden sist har mye skjedd. Jeg har fått blodet tilbake, jeg er blitt 30 år, jeg har rukket å legge en del planer og jeg har mye å se frem mot. I går hadde jeg min første løpetur der jeg kjente at våren var i anmarsj, og det var en god følelse. Lukten, solen, varmen og bar asfalt. Barnelatter, glede og mye trafikk på turstiene. Alt dette er sikre vårtegn. Selv om at jeg egentlig er et vintermenneske, er det å løpe på bar asfalt en befrielse. Det var vell bare for en uken siden jeg løp med hjerte i halsen på langturen min, og var sikker på at jeg skulle brekke lårhalsen ved hver eneste sving rundt Hålandsvannet. Men jeg overlevde det også.

I det siste har jeg tenkt mye på motivasjon. Hva som gir motivasjon for meg, men også hvordan jeg kan gi motivasjon til andre. Når det gjelder meg selv har jeg kommet frem til to vesentlige punkter som virkelig gir meg den indre motivasjonen og gløden til å fortsette og til å stå på, og de skal jeg komme inn på i løpet av uken. Jeg har jo før nevnt at jeg er materialist, og spesielt når det gjelder å kjøpe seg motivasjon. Et par nye sko, en ny løpejakke eller en tights gir meg ofte den lille dytten jeg trenger for å komme meg ut, men her nå snakker vi om den type motivasjon og giv som ikke er en forbruksvare, men som kan brukes over en lengre periode.

IMG_9314.JPG

Treningen min ruller og går som vanlig. To mengdeuker etterfølgt av en lett. Nå har jeg akkurat startet på den lette, og det var sårt trengende, både for kropp og sjel. Gire litt ned, slappe av og ikke minst gjøre andre ting enn trening. Som Ingrid så fint sier det:

La kroppen fordøye treningen som er gjort.

Nå vaser jeg mye. Kjenner at det er lenge siden jeg har skrevet, så har mye på hjerte. En siste liten ting er jo at det nærmer seg treningsreise. Det gleder jeg meg til. Litt brunfarge, bedre klima, god mat, shorts og ikke minst mange nye bekjentskaper. Den begynner å fylles opp nå, noe som er veldig gøy, men er du interessert ta en titt HER.

På tide å runde av. Snakkes snart igjen, jeg lover. I mellomtiden, skap deg en god start på uken.

<3 T
Therese Nordbø1 Comment