I N S P I R A S J O N

Hei godtfolk. Nå tikker det mot helg, og jeg kjenner at denne helgen er etterlengtende. Etter en innholdsrik uke, med mye spennende jobb og veldig gode løpeøkter skal det bli godt å installere seg på hytten i Røldal og bare nyte.

Bilde lånt av Byas.no

Bilde lånt av Byas.no

Denne uken har jeg oppholdt meg i Oslo. Og selv om dette ikke akkurat er en ny by for meg (da jeg både har bodd og reist mye her med både håndball og jobb) så føles den ny når det kommer til løping. Det er så deilig å se andre ting og løpe andre steder enn det du gjør til vanlig. Ikke misforstå, Stavanger har fantastiske muligheter og vi er veldig privilegerte på den fronten, men det er alltid kjekt med noe nytt.

Som regel når jeg er ute å løper i nye byer og nye steder snører jeg bare på meg joggeskoa og løper litt på måfå. Ingen mål og mening, bare koser meg og logger helt av. Men denne uken var jeg lysten på å løpe et helt nytt sted, bli enda mer kjent med marka her i Oslo. Så istedenfor å ta utgangspunktet i Hotellområdet som jeg pleier å gjøre googlet jeg fine løpeturer i marka i Oslo og forvillet meg inn på en blogg som hadde detaljert beskrevet mange fine løyper rundt omkring i marka i Oslo (et tips uansett hvor du er i verden, bruk google for løpetips). Det var mange av turene som fristet, så det ble litt tilfeldig hva jeg valgte.

Jeg endte opp med å ta trikken opp til Kjelsås Stasjon for å løpe rundt Maridalsvannet. Etter en runde rundt vannet (ca 12 km) løp jeg ned til hotellet igjen slik jeg fikk meg en fin 20 km i god høstsol. Dette gjorde godt for kropp og sjel etter en del dager i øsene pøsregn hjemme. Det er noe spesielt med Oslo, alt blir så lett tilgjengelig når kollektivtransporten spiller på lag, er så oversiktlig og går overalt.

..men det jeg egentlig skal frem til, utenom å reklamere for kollektivet i Oslo og Maridalsvannet, er at jeg dagen etterpå ble kontaktet av Stavanger Aftenblad. De ville nemlig tipse leserne sine om kjekke løpeturer i Stavanger. Jeg vet jo hvor glad jeg ble når jeg fant tipsene om Oslo, så jeg håper disse tipsene kan inspirere og motivere folk i Stavanger, både tilreisende og fastboende. Jeg var akkurat inne å leste artikkelen (TRYKK HER), og jeg kan med hånden på hjerte si meg enige i at alle disse forslagene er bra forslag (selv om jeg selvfølgelig mest anbefaler min tur) ;)

Les artikkelen og la deg bli inspirert.

<3 T

Therese NordbøComment