Løft blikket

Du vet når du møter litt motstand i livet, da har denne motstanden en tendens til å spre seg. Slik som en kreftsvulst sprer seg rundt omkring i kroppen sprer negativiteten seg fra område til område. Det du alltid har vært fornøyd med, følt at du mestrer, er ikke lengre så bra som du tidligere syntes. Dine sterke sider blir til svakheter på en-to-tre, og du rekker ikke å reagere før du har brutt deg selv ned.

brasil.jpg

Når jeg hadde lav blodprosent i vinter, og kroppen ikke fungerte slik den normalt gjør, ble jeg utrolig usikker på meg selv. For hvorfor trodde jeg at noen ville lese noe som jeg skrev? Hvorfor skulle folk prioritere sin tid på mine tanker og meninger? Disse tankene spant rundt og rundt, og til slutt lot jeg være å skrive. Jeg hadde lyst, jeg hadde temaene, jeg hadde faktisk tekstene i hodet, men turde ikke å skrive dem ned og i alle fall ikke å poste dem. For hva trodde jeg at jeg var? Bedre enn alle andre? Jeg skal innrømme at jeg savnet å skrive. For jeg liker jo å sette ord på ting. Jeg liker å tømme meg og få ut tanker og følelser på et ark. Egentlig så skriver jeg jo ikke for andre, men mer for meg selv, og så er det en bonus viss andre også synes det er gøy.  

I mellomtiden, mens det har vært stille her på bloggen, har jeg vært så heldig at jeg har fått jobbet litt frilans for Redbull. Jeg har skrevet litt artikler for dem, og skal fortsette med det utover høsten. Men selv om de likte det jeg skrev, og ville samarbeide videre med meg, så bygget det meg ikke nok opp til at jeg følte jeg hadde «rett» til å bruke dere som leser dette sin tid. Det er så teit, jeg vet det, men sånn tenker jeg.

Tiden har gått, og spesielt i de siste ukene har jeg fått mange tilbakemeldinger fra folk som savner å lese hva jeg har å si, og ikke minst, som heier på meg og spør hvordan det går. Så, her er jeg, sterkere enn noen gang. Jeg skal løfte blikket, rette ryggen og tro på meg selv. Kroppen er bra og responderer fint på treningen. Denne høsten kommer til å bli travel og ekstrem kul! Mye av det jeg har drømt om å få til begynner nå å ordne seg, og akkurat det gjør meg så utrolig ydmyk og takknemlig. Det viser bare at:

...viss du vil noe nok, jobber jevnt og trytt mot det, så kan du få til akkurat det du vil.

Snakkes snart igjen da :)

<3 T

Therese Nordbø2 Comments