Dette er så sykt sprøtt – treningsreise

Hallo! Klyp meg i armen ass. I mars 2019 skal jeg, lille meg, få være trener og ha ansvaret for Jomfrureisers treningsreise. Fra 23 til 30 mars 2019 reiser jeg sammen med en gjeng friske damer i alle aldre og alle former til Altea i Spania for å kose oss, trene, nyte solen og for å bli kjent med nye mennesker. Dere som har lest bloggen min en stund, eller som kjenner meg, vet at jeg er veldig opptatt av å spre treningsglede og det å formidle at trening ikke trenger å være så avansert. Du trenger ikke å løpe 12 km raskest mulig, eller løfte mest mulig på et senter. Trening er aktivitet, lek og moro. Trening er noe vi gjør for å takle og få mest mulig ut av hverdagen vår.

Altea er kjent for godt vær, herlige strender fylt med rullende varme steiner og labyrintiske gater med hvitkalkede husfronter. Hotellet vi skal bo på heter Cap Negret og er et 4 stjerners hotell. Det ligger helt nede på stranden og en 10 min spasertur i utkanten av Altea sentrum. Hotellet har velutstyrte rom, restauranter både ute og inne, et stort svømmebasseng, gratis solsenger, treningsrom og sykkelutleie. Velger du å leie sykkel er det tallrike utfluktsmuligheter; strandpromenaden i Altea med mange spisesteder og shopping, ca 1/2 times tur til den (norske) byen Albir, og til topps til Fyrhuset. I Albir er det også en fin sandstrand.

meg.jpg

Så kort oppsummert. Vi reiser med direktefly fra Stavanger til Alicante, skal sove på et 4 stjerners hotell der vi har all inclusive. Bli med da, det blir så utrolig gøy. Vi kickstarter sommeren, og lager oss gode treningsrutiner for våren og sommeren som kommer. Jeg deler dette så tidlig fordi mange liker å spare i god tid. Legg av litt penger hver måned og få en kjempe opplevelse.  

Trykk deg inn HER viss du vil lese mer eller melde deg på. Lurer du på noe, ikke vær redd for å spørre. Et spørsmål kan jeg allerede svare på, nei du trenger ikke å være toppidrettsutøver, alle øktene vil bli tilpasset ditt nivå. Ta med deg en venninne eller reis alene. Utfordre deg selv. Jeg lover god stemning!

<3 T

Therese NordbøComment