Kjærlighet

Takk for veldig, veldig, fin respons på sist innlegg, jeg er helt overrumplet av all den kjærligheten. Jeg tror ikke dere vet hvor mye motivasjon det gir, både til å skrive og ikke minst til å løpe! Nå har jeg tørket støv av macen, og skal prøve å gi litt motivasjon tilbake til dere. For er det ikke sånn at viss en relasjon skal vare over tid, og fungere best mulig, kan du ikke bare få men du må også gi?! Det tror jeg er bud nr 2 i mammas bibel som handler om å lære Therese om kjærlighet. Bud nr 1 er forresten at utseende ikke er alt. Selv er jeg litt skeptisk til det da. Men etter som årene går er jeg litt i samme båt som Pelle og Pysa i Kaptein Sabeltann. De synger jo:

Livet det har lært oss at mamma hadde rett og greie seg alene er neimen ikke lett..

Så kanskje jeg må begynne å lytte mer til hva hun har å si og kverulere mindre? Men nå sporer jeg totalt av, for dette er jo langt fra det jeg egentlig tenkte å skrive. Eller jeg tenkte egentlig ikke så mye. Jeg ønsket bare å få dere til å forstå hvor utrolig høyt jeg verdsetter de fine ordene jeg har fått de siste dagene. De er lagret i hjerte, og jeg skal ta dem frem med en gang usikkerheten begynner å rå. Vi må ikke glemme det, å oppmuntre hverandre i en ellers travel hverdag. Et lite smil, en liten fin kommentar koster oss så lite, men kan ha en så stor betydning for mottakeren. 

IMG_7432.jpg

En liten oppdatering på livet mitt kan jeg jo også kaste med. På fredag reiser jeg og Mari avgårde til Island. Der skal vi i god norsk vintertemperatur (meldt 5 grader) løpe halvmaraton. Blir sykt gøy, eller dagene etter blir sykt gøye iallefall. Mye god mat, dykking i havet, bading i kulper og ikke minst ri på islandshester (hilsen jenta som egentlig ikke liker dyr).

Snakkes snart igjen, spre litt kjærlighet i mellomtiden!

<3

Therese NordbøComment