S I E S T A

Nå skal dere høre. Jeg har nemlig tenkt litt i det siste. Litt egoistisk tenking, men jeg er jo den eneste som tar vare på meg, og jeg er jo den eneste jeg tar vare på, så hvorfor ikke. Hvordan klinger et semester i USA ut i deres hoder? Nærmere bestemt, et semester på stranden i LA? Mitt hode slår kollbøtter og kaster konfetti til den store gullmedaljen når jeg tenker på det. Feri tenker du? Nei tenker jeg. Studere!! Jeg trives utrolig godt i jobben min, så jeg tenker ikke å skifte retning, men rett og slett å ta en utdannelse for å forstå min egen kropp bedre, og for å lære om ting jeg interesserer meg veldig for. I tillegg ønsker jeg å bruke denne kunnskapen til å hjelpe andre.

Living the dream

Living the dream

Dette er litt hysj enda, siden jeg ikke har spurt sjefen, hverken sjefen på jobb eller sjefen min på hjemmebane (mamma), men jeg har gått fra å leke med tanken til å søke litt rundt. Jeg har nemlig lyst å ta noe innen fysisk aktivitet og kroppen vår. Om jeg velger idrett, PT eller forkurs medisin/fysio, er jeg enda litt i tvil om, men at jeg vil den retningen er jeg temmelig sikker på. Hva tenker dere om det? Ta et siestahalvår på andre siden av dammen, lære litt, nyte livet og kose seg. Smak litt på den dere. Oppdatering følger ;)

<3 T

Therese Nordbø2 Comments