Opp med håndbrekket

For en helg det har vært. Sol og glede fra ende til aen. Og tror du ikke at blodet mitt har gjort løping til noe kjekt igjen? Endelig. Kan jo ikke annet enn å juble for det. Tonje og jeg fikk også innviet Hafsfjord rundt for sesongen, en deilig tur jeg anbefaler alle (om vêret spiller på lag). Så nå er jeg klar for en rolig og fin uke.

Drømmer meg litt tilbake til da formen var på topp!

På torsdag reiser jeg til Rio. Så før den tid skal jeg prøve å lure frem en toppform på en kropp som absolutt ikke er i form. Jeg har kun hatt en kvalitetsøkt etter jul, og det var  på fredag, men det er ikke noe å gjøre med det så vi får krysse fingrene og se hva vi får til. Gøy blir det uansett. Stian har også fikset oss et besøk til et hjem der de hjelper kvinner som har havnet litt utenfor samfunnet tilbake igjen, det gleder jeg meg veldig til. 

Så planen denne uken er å slakke ned på trening, slappe av, pakke og håpe at jeg greier å presse frem en liten formtopp iallefall. 

Helt til slutt anbefaler jeg alle å stille på Strandamila på tirsdag, lykke til :)

<3 T

Therese NordbøComment