Lotto

Stemningen var til å ta og føle på. Minuttene mellom blodprøven ble tatt og resultatet kom gikk i sneglefart. Det var som om jeg satt å så på lottotrekningen, og at jeg kun manglet ett tall fra hovedgevinsten. Siste prøve før avreise Rio, og mitt første løp for sesongen. Blodprosenten må øke for at jeg i det hele tatt skal kunne stille til start. Pappa ble litt overrasket igår av at energinivået mitt faktisk er så lavt som det er. Han trodde ikke det var så ille. Jeg var hjemme på Fiskå og skulle ta meg en liten løpetur, men var tilbake igjen før treningsøkten nesten hadde startet. Etter 2 minutter kjente jeg at dette ikke var dagen. At energien var brukt opp. Tomt! Når jobbdagene er travle og intensive da er energinivået allerede tappet før jeg i det hele tatt er kommet meg hjem. Så da er det bare å lytte til kroppen og sette seg godt tilrette i sofaen og håpe på en bedre morgendag.

Tankene surret veldig da jeg satt å ventet på resultatet. Fra 7% til 7.4% sist gang, hva blir neste? Når prosenten steg med 0.4% på 5 dager med jerntabletter tre ganger til dagen, da må vell prosenten stige ytterligere etter 11 dager etter dette igjen? Jeg bestemte meg for at jeg hadde troen. Tippet litt for meg selv, og kom fram til at jeg satt pengene mine på en blodprosent på 10.2. Var det litt for offensivt? Jeg innrømmer at jeg tippet mer med hjerte enn med hjernen. Jeg har litt troen på det å tenke seg frisk. Eller, jeg vet jo at jeg ikke kan tenke på meg mer blod, men positivitet må jo hjelpe litt, det kan jo iallefall ikke skade?! 

Der ropte de opp navn mitt, endelig min tur. "Therese, bli med meg". Akkurat som muntlig eksamen. Du har grudd deg og gledet deg på samme tid. Grudd deg fordi det er grusomt og gledet deg fordi du nå snart er ferdig. Da er det ingenting mer du kan gjøre. Jeg følte meg som en liten jente der jeg vandret i helene på legen min. 10 skritt telte jeg fra der jeg ventet til jeg var inne på kontoret hans. Han har alltid et litt lurt smil på lur. Jeg skal vedde på at han tenker ".. ja nå kommer det mange dumme spørsmål, det er bare å stålfeste seg". For ja. Jeg stiller spørsmål. Jeg stiller spørsmål til den store gullmedaljen. Pust inn, pust ut. 

Ohhh yeah!!!! 10.7%. Faktisk høyere enn jeg turde håpe på. Det ble hopp og sprett på legens kontor. For en fredag dette ble.

Nå er vi på rett vei dere! Ha en fantastisk helg.

<3 T