Materalist

Jeg elsker ting. Sko. Klær. Planter. Interiør. Hva det er, spiller egentlig ikke så stor rolle, bare det er noe, noe nytt. Det trenger ikke være dyrt. Det kan være en blomst, et lys, og jeg blir oppriktig glad. Det er egentlig litt flaut å innrømme hvor mye glede en ny veske kan gi meg, at jeg kan gå rundt i min egen leilighet med de nye skoene på en hel dag og at jeg må ringe mamma å vise den nye kjolen min med en gang jeg kommer hjem fra butikken. Jeg vet jo at det ikke er bra for miljøet, for jorden vi bor på, men allikevel så greier jeg ikke å la være. Jeg er nok litt for egoistisk til å slutte.

Denne enkle gleden, den kjøpte lykkefølelsen, har faktisk reddet meg og gitt meg motivasjon nå når kroppen ikke har spilt på lag. Nye freshe løpesko har kommet på rekke og rad de siste månedene, og venstrehånden min viser gledelig frem en ny og fin pulsklokke. Jeg er så privilegert at jeg har et samarbeid med Sport 1 på Jørpeland, som gjør slik at jeg får testet enda mer produkter, og det er så utrolig gøy.

IMG_6090.JPG

Jeg får ofte spørsmål om hvilke sko jeg bruker når jeg løper. Mange sliter med å finne de rette, de skoene føttene trives best i. Jeg tror det er veldig individuelt, men allikevel skal jeg tipse dere om mine siste innkjøp, og hva jeg liker best. 

De siste årene jeg spilte håndball spilte jeg med Asics Gel Noosa FF 2 istedenfor innesko. Jeg brukte også den samme modellen til utetreningen vi hadde. Da jeg la opp fortsatte jeg å kjøpe samme sko, og det gjør jeg fremdeles. Dette er absolutt min favorittsko, og jeg har alltid minst et par av denne modellen i skapet.

4549846713515_005_e6a07a4d2d1549929ded5500fb53b481.jpg

Kan kjøpes hos Sport 1 på Jørpeland

I februar kjøpte jeg meg for første gang et par Nike Zoom Fly etter sterk anbefaling fra Sara, og jeg elsker dem. Ikke bare er de fine, men de var gode fra dag en. De falt faktisk så pass mye i smak at jeg har bestilt et par til, i en fresh peach/rosa farge. Disse bestiller jeg som regel fra Sportamore. De kjører ofte gode tilbud, så følg med viss du trenger nye sko, kun et tips.  

888411585961_003_b6e1b78108b94ff6b6d682468b453eb8.jpg
883412355841_005_b24d2d68e08140ff995adf8e43d1d58b.jpg

Den siste, og nyeste skoen i samlingen min er Adidas Adizero Adios. Jeg falt bare helt pladask for den hvite skoen med gulldetaljene da jeg gikk rundt i butikken. Har ikke fått testet dem skikkelig enda, men de føles bra. 

I'm in LOVE! Kan kjøpes hos Sport 1 på Jørpeland

Som jeg nevnte er jo dette med sko veldig individuelt, og min fot er utrolig lett å tilfredsstille. Eneste kriteriet jeg har er at de ikke må være så brede, da jeg har ganske smal fot. Uansett om det er vinter- eller sommersesong har jeg alltid tre forskjellige par jeg bytter på til en hver tid, og jeg tror det er bra for føttene. Når det kommer til konkurranse sverger jeg alltid til min absolutte favoritt, Asics Gel Noosa FF 2.

Kun litt enkel tipsing.

PS. Motivasjon kan ofte kjøpes, til en viss grad...

<3 T

Therese NordbøComment