Forelsket

Denne uken har jeg oppholdt meg i Trondheim, eller fra mandag til tirsdag i Rindal, men for meg er det også Trondheim. Jeg og sjefen har vært her oppe for å besøke litt kunder og ta tempen på hva som skjer i miljøet. Jeg har alltid likt Trondheim by, og nå liker jeg den bare enda bedre. Det er noe med den som snakker til meg, som tiltrekker meg. Hva det spesifikt er, vet jeg ikke, men det har bare alltid vært slik. Fra jeg gikk i 7 klasse til jeg gikk i 9 klasse reiste jeg hver sommer alene til Meråker på håndballskole, noe som var årets høydepunkt. Vi ble en gjeng som kom fra ulike steder i Norge som møttes der hvert år. Selv om Meråker ligger litt i utkanten av Trondheim så reiste vi alltid inn for å se en Rosenborgkamp og besøke Trondheim sentrum.

De senere årene har grunnen til Trondheimsbesøkene mine i hovedsak vært håndball. Da både Byåsen, Selbu og Levanger har vært motstandere. Da har besøkene helst vært på vinterstid, og foregått inne i haller etterfulgt av vafler med brunost. Så dette besøket har skilt seg litt ut, da vi både har hatt sol og sommertemperaturer og fått muligheten til å utforsket litt mer av selve byen.

thumb1115023559.jpg

Noe av det kjekkeste jeg vet med å reise til nye steder er å snøre på meg løpeskoa og ta meg en tur for å bli kjent med området. Det er sjeldent jeg løper samme sted to dager, men det skjedde denne uken. 

Jeg forelsket meg helt i Ladestien

Etter tips fra Søderlund satte jeg snuten mot det han kalte Ladestien, uten helt å vite om jeg var på rett vei eller hvor det egentlig var. Før jeg går videre vil jeg bare skryte litt av markingen og skiltingen Trondheim kommune (?!) har gjort for alle løypene og stiene som fantes, applaus. Da jeg til slutt kom meg på Ladestien forstod jeg raskt hvorfor den ble anbefalt. Fytti for en fin sti langs sjøen. At det var blikkstille, sol og en klar høstluft gjorde det heller ikke noe verre. Det var helt magisk, og en spesiell ro. Selv om bena mine var tunge som bly, greide de ikke å sette en stopper på gleden. 

Helt fra Trondheim sentrum til Ranheim stadium (og sikkert enda lengre, men der snudde jeg) kunne jeg løpe på god skogsti med sjø og strender på ene siden og skog på andre. 

Så til alle dere som er i Trondheim, bor i Trondheim, skal til Trondheim, test ut Ladstien, jeg lover, dere kommer ikke til å angre. Uansett om du kun vil gå, sykle, løpe eller bade, wow sier bare jeg!! Dagens tips. 

Ha en fin helg! 

<3 T

Therese NordbøComment