Overlykkelig

Da var det gjort. Ferdig. Finito. Tenk det. 1 år. 364 dager med fokus på en ting, og så plutselig er det over. Eller jeg skal love deg, det ble ikke bare plutselig over, men det er iallefall over nå. Disse 42 195 metrene var ikke over på en-to-tre for å si det sånn. Det var en kamp, en lidelse, og jeg måtte konstant jobbe med meg selv. For det var psykisk tungt på søndag. Fra 12 km av så jobbet jeg iherdig mentalt for å i det hele tatt fullføre. Det ble en krig mot de negative tankene, men jeg greide det, jeg rodde det i land, og jeg kunne ikke vert mer stolt.

IMG_2976.JPG
Fullføre maraton på under 3 timer.
— Check

Så hva er nå mitt neste mål? Hva er det neste jeg skal jobbe mot? Jeg aner ikke, eller jeg må rett og slett komme tilbake til akkurat det. For underveis på søndag så lovet jeg meg selv at dette skulle jeg aldri gjøre igjen. Så vi får heller snakke om dette temaet neste uke, eller uken etter ;) Nå er det treningsfri og restitusjon i 14-21 dager. 

<3 T

Therese NordbøComment