6 gode råd

IMG_2935.JPG

Jeg lader batteriene. Restituerer. Det er ingen hemmelighet at jeg blir veldig rastløs av dette, men jeg tror det er viktig å kjenne på sulten, lysten til å trene. Det positive er jo at jeg får tid til mye annet, mye sosialt, mye kvalitetstid. Men det var ikke dette jeg skulle snakke om idag. For jeg tenkte rett og slett å dele 6 råd med dere som jeg selv har fått fra Ingrid. Noe av det sier ser selv, men det er alltid greit å bli minnet på det. Så her kommer de: 

Viktig å skille mellom rolig og hard trening
Minst 70 % skal være rolig trening
Varier treningen. Vær allsidig
Trener du intervalltrening, skal siste drag være like raskt som det første
Lite eller ingen trening med følelse av melkesyre
Planlegg treningen og periodiser gjerne, slik at ikke alle ukene blir for like

Ha en fin dag videre :)

<3 T

Therese NordbøComment