Jeg gleder meg

Imorgen er dagen jeg har sett frem mot med skrekkblandet fryd. Den har i ett år nå bare ligget der fremme som noe jeg vet jeg skal men som er lenge til. Men nå er tiden faktisk kommet. Kalenderen viser Berlin Maraton. Jeg hadde en massasjetime hos Lise på Fokus Naprapatklinikk igår, og da fortalte jeg henne at jeg faktisk er litt nervøs, og det er lenge siden jeg har kjent på den følelsen. De siste årene jeg hadde med håndball var ikke nervøsiteten der lengre, jeg sluttet å ha nerver før kampene. Men jeg tror denne nervøsiteten er noe positivt. Det viser at jeg bryr meg, at der ligger noe bak løpet. Så nå gjelder det bare å få kontroll på spenningsnivået.  

8.JPG

Jeg må også si tusen takk for alle lykkeønskninger. Setter utrolig stor pris på hver og en. Og jeg skal love dere at jeg leser hver eneste lille melding, og opp til flere ganger. 

Snakkes etter løpet :)

<3 T

Therese NordbøComment