Fake a smile

Sol, vindstille og godt lag. Høst ass. Både jeg og Sara bommet totalt med bekledningen på den lille koseturen vår igår. Jeg kler meg som alltid etter kalenderen, og i og med at vi nærmer oss slutten av september (som vil si høst), så hadde jeg både på meg bukse og genser i solsteiken igår. Det samme gjaldt Sara, men hun hadde ull i tillegg, så jeg skal love dere at det var to varme jenter på tur. Normale folk løp jo i shorts og t-shorte eller tynn genser, og der kom vi løpende i vinterklær. Men vi fullførte med stil, eller stil og stil. Jeg hadde et dobesøk i skogen, men må man så må man, men etter det fullførte vi iallefall.  

Meg og Sara under Stavanger Halvmaraton i år

Meg og Sara under Stavanger Halvmaraton i år

Igår kjørte vi en blanding av nedtrapping og restitusjon. Sara var i Oslo og løp NM i halvmaraton i helgen (hurra for henne <3) og i og med at jeg samler overskudd denne uken passet en rolig snakke-60-minutters-tur oss begge perfekt. Hun var i Frankrike sist uke, så sladderet gikk i ett fra vi startet til vi var ferdige, kun avbrutt av litt småutbrudd av meg: 

Wow, se hvor fint vi har det... Shit, sykt fint vær... Kjenn på den temperaturen... Se på vannet... Åh, se på de eplene.. Tenk å ha det så fint som oss...

Jeg blir jo helt målløs når været og naturen viser seg fra sin beste side, skulle trodd jeg aldri hadde sett natur før i hele mitt liv. Jeg tror jeg kunne satt meg rett ned på stien å bare latt meg bergta av de flotte motivene rundt meg. Lol. Noen ganger må jeg bare riste på hode av meg selv!

Etter turen fikk jeg et råd av Sara, og det skal jeg ta med meg til Berlin: 

Viss du har en drittdag, smil. Selv om smilet i starten virker kunstig og påklistret, så vil det etterhvert bli naturlig og ekte.
— Sara

Dette tipset likte jeg virkelig, og har derfor allerede pakket det ned i kofferten så jeg ikke glemmer det. For et smil kan gjøre mye, både for deg selv og de rundt deg. 

<3 T

Therese NordbøComment