Jeg er en nybegynner

Tanker. Press. Redd for å mislykkes. Overanalyserer. Tanker. Press. Redd for å mislykkes. Overanalyserer. Tanker. Press. Redd for å mislykkes. Overanalyserer..

Hode mitt jobber på spreng for øyeblikket. Tenk om jeg ikke lykkes, tenk om jeg ikke får ut alt jeg vet jeg er god for på selve løpsdagen? Jeg vet jeg kan, men allikevel er jeg redd. Tenk om forkjølelsen ikke gir seg. Tenk om hele turen til Berlin blir en fiasko?! Det er så mye å tenke over. Tenk om jeg ikke spiser riktig, sover nok eller ikke balanserer trening-restitusjon bra nok?! Jeg liker å ha en fasit, men hvem har denne fasiten? Hvem kan gi meg svaret? 

IMG_2390.JPG

Regnet plasker ned ute, og jeg kan sitte i mange timer å bare se ut. Se ut på dråpene som lager mønster på den våte asfalten. Dråpene som vasker bort sommeren og gjør oss klar for høst og vinter. Nye blanke ark. Hode mitt er overfullt av tanker. Negative tanker. Alt som kan gå galt. Hvorfor er jeg sånn? Hvorfor kan jeg ikke heller tenke på alt som kan gå bra? Eller alt som allerede har gått bra? Tidenes i-landsproblem. Definisjonen på egoisme! Me, myself and I! Mens andre går å tenker på om de har nok mat til å overleve, om de finner rent vann eller om far overlever enda en dag på krigsstien, så går jeg å tenker over om jeg greier å nå 2 tallet på maraton. Om jeg greier å nå målet mitt, om jeg greier å få ut potensialet mitt. 

.. det eneste som kan skje er du ikke greier det, men da prøver vi igjen. Husk du er en nybegynner i dette gamet.
— Ingrid Kristiansen

Jeg er takknemlig. Takknemlig for at jeg får muligheten til dette. Takknemlig for at jeg har en kropp som uten hjelpemidler kan stå oppreist. En kropp som de siste 10 månedene har tålt over 5 600 km med løping. Det er ingen selvfølge, og det er en seier i seg selv. Jeg vet at min største fiende er meg selv, mine egne tanker..

<3 T

 

Therese NordbøComment