Sommer i september

Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg blir overrasket, for det skjer jo hvert eneste år, det slår aldri feil. Når kalenderen viser høst kommer endelig sommeren. For noen dager siden hoppet jeg i taket av glede da jeg endelig kjente tendenser til den kalde og rene høstluften, men det ble med den ene kvelden, for etterpå kom sommeren virkelig. Disse siste dagene av august og nå starten av september har jo vært like fine som hele juni og juli til sammen, og de har jo faktisk meldt slikt vær så langt væremeldingen går. Så jeg som lengter etter høst må bare smøre meg med tålmodighet.

Igår når jeg løp rundt Stokkavannet så var det så mye latter og barnelek i vannet, og folk i bikini på alle kanter, så jeg tror at denne sommeren på overtid slår an blant barna iallefall. Men den skal vi ha her på Vestlandet: når været endelig blir bra så vet vi hvordan vi skal utnytte det. 

IMG_2844.JPG

Så jeg får som sagt bare smøre meg med litt til tålmodighet, for er det en ting som er sikkert så er det at høsten kommer. I mellomtiden får vi nyte temperaturen og været og tilbringe tiden ute. Finn frem joggeskoene og ta deg en tur ut. Om du velger en løpetur, lekeplassen, sykkelen eller å gå for å plukke bær er akkurat det samme, bare kom deg ut. Kjenn hva luften gjør med både humøret og energien. 

Ha en fin helg!

<3 T

Therese NordbøComment