STOLT, RØRT OG GLAD

He did it!!!!!!!!!

Fy søren så imponert jeg er. Ikke kun over Kyrre, men over alle de andre menneskene som stilte opp og gjennomførte verdens tøffeste triathlon, Norseman Xtreme Triathlon. Tenk den følelsen. Du har jobbet i 10 måneder med kun et mål for øyet, du gjennomfører, du er så sliten, glad og ute av deg selv. Det må være verdens sykeste følelse.

Jeg har ikke ord. Idag er første lørdagen på lenge at jeg er glad for at jeg våkner så tidlig som jeg gjør. Jeg har vært klistret til skjermen i hele dag. Heiet, vært nervøs og ikke minst imponert. Jeg sank skuldrene litt når jeg så at han lå så pass høyt oppe at han var en av dem som fikk løpe opp til Gaustatoppen. Det er kun de 160 første som får lov til det. Tenk den nedturen å bli stoppet etter over 200 km blodslit. 

36 plass. Jeg tar av meg hatten ass!

222.10 km. Det er så sykt mange kilometre. Jeg har egentlig ikke godt av å se slike løp. Jeg er tydeligvis dum i hode. For jeg blir så imponert og inspirert når jeg ser jenter som moser topptrente gutter. Go go go!!! Jeg vil også prøve. 

Nå ble det bare rot, jeg stopper her. PS: Gleder meg til å høre fra han!

<3 T

Therese NordbøComment