2 av 2

Wohoo, helg, godfølelse og ikke minst, jeg har endelig gjennomført en uke der jeg har fått lagt inn 2 styrkeøkter. Ingen skulk! Tenk at det går an å bli så glad og stolt over seg selv for en så liten filleting. Det er vell noe som heter, små barn, store gleder (?!), der har du meg. Jeg merker jo at det er vesentlig lettere å gjennomføre styrkeøktene når jeg har mindre treninger sånn som nå i en lett uke og når jeg legger øktene opp litt mer lystbetont,  men allikevel, de skal jo gjennomføres, så klapp på skulderen for det. Viktig å heie litt på seg selv også ;) 

Jeg fortsatte i samme duren på økt 2 som økt 1, lett og greit, men allikevel nok! Jeg jobber meg jevnt og trytt tilbake til der jeg ønsker å være. Denne gangen tok jeg også med meg en strikk for å variere programmet litt. Det som er gøy, er at dette programmet egentlig ikke krever at du kommer deg på et treningssenter, det kan gjøres akkurat hvor du vil, når du vil, og er perfekt som en avslutning på en litt lett løpetur. Det er kun fantasien som setter en stopper. 

Økten er satt opp med øvelser som styrker meg som løper, der kjernemusklaturen står i fokus, sammen med litt forebyggingsøvelser, spesielt for kne, legger og hofteleddsbøyeren, som får kjørt seg hardt når du løper

IMG_1530.JPG

3x6 Marit Bjørgen (slynger)
4.5min plankerotasjon (uten pause)
30s vanlig planke
30s sideplanke høyre
30s vanlig planke
30s sideplanke venstre
30s vanlig planke
30s sideplanke høyre
30s vanlig planke
30s sideplanke venstre
30s vanlig planke

2x8 Bulgarsk utfall per ben (slynger)
3x6 Enfotsknebøy
3x12 Tåhev
3x12 Rullout
3x15 9 kg medisinball per side
3x12 Hofteløft
(med strikk rundt låra for å aktivere setet)

30-35 min, med normale pauser!

Gleder meg til å ta dere med på litt mer heavy styrke når sesongen er ferdig, men for øyeblikket må dere ta til takke med dette. 

<3 T

Therese NordbøComment