Samler overskudd

God fredag alle sammen. Det er snart helg, vi er faktisk latterlig nære helgen nå. Det skal bli deilig. Jeg er inne i en rolig uke, så jeg skal ikke klage på noe. Har hatt like mange fridager som jeg har hatt treningsdager, og de treningene jeg har hatt har vært korte. Jeg samler visst overskudd sier Ingrid. Jeg nikker bare, forstår meg ikke helt på den der samlingen av overskudd, men hun har nok et poeng skal du se!

Igår var jeg igjen innom Lise på Fokus Naprapatiklinikk, som jeg alltid er en gang i uken. For å spore litt av har hun lovet meg deilig massasje neste uke! Selv om jeg ikke tror det før jeg får se det, så gleder jeg meg. For sportsmassasje og behandling går liksom ikke akkurat i kategorien deilig og behagelig, så jeg er skeptisk helt til det motsatte er bevist! Inne på kontoret hennes stod en del pinner i hjørnet. For dere som ikke har trent med pinner, så ligner de på kosteskaft, bare uten selve kosten. Jeg ble helt begeistret når jeg så disse igår, og begynte å gjøre både en og to øvelser. For vi brukte nemlig slike pinner i treningsarbeidet vårt på håndballen. Da hatet jeg det. Det var døds kjedelig, og kunne ikke tenke meg noe verre enn når treneren fant frem disse pinnene. De brukes til tøying, bevegelighet og skadeforebyggende trening, og dette er ikke akkurat det som går under kategorien kjekk trening. Men nå vurderer jeg sterkt å gå til anskaffelse av en slik gjenstand. Er det ikke typisk, at ting blir gøy når du ikke lengre må gjøre?!

Men nok om det. Idag er det igjen tid for en intervalløkt. Dagens økt kan lett løpes både ute og inne på mølle. Jeg er jo et mølledyr, så kjenner jeg meg selv rett kommer jeg mest sannsynlig til å gjøre den inne. 

IMG_0003 2.JPG

Varm godt opp i 12-15 min
Løp 1.5 min
Jogg rolig / gå 1 min
Løp 1.5 min
Jogg rolig / gå 1 min
Dette gjøres til sammen 10 ganger
Løp rolig eller gå fort i 12-15 minutter som en god avsluttning etterpå

Da er det helg, og etter denne økten så smaker fredagspizzaen eller tacoen enda bedre! 

Lykke til!

<3 T

Therese NordbøComment