Kroppen er ikke kravstor

Halleluja for en godfølelse. Endelig. Etter å ha skulket styrkeøktene de siste ukene er jeg endelig tilbake. Deilig!!!! Jeg valgte å ta opp kampen mot den trassige tenåringskroppen min (les her). Jeg la stoltheten til sides og begynte å samarbeide. Vi møttes på midten i god harmoni!

Resultatet ble bra. Ikke den tyngste økten og heller ikke den beste økten kvalitetsmessig, men allikevel satt jeg igjen med en deilig følelse. For litt er så absolutt bedre enn ingenting. Og det er det jeg prøver å fortelle andre også som sliter med motivasjonen. Om du ikke greier å komme deg ut på en løpetur, ta deg en gåtur. Om du ikke ønsker å bruke penger på å melde deg inn i et treningssenter, eller kanskje du ikke trives på sentre, så gjør litt øvelser på stuegulvet, eller i skogen når du går tur. Nøkkelen er bevegelse. Kroppen er ikke kravstor, det er vi selv som legger listen så altfor altfor høyt! 

For å motivere meg, og i det hele tatt kommer meg til Fresh Treningssenter, reduserte jeg de normale 3 settene til 2 på de fleste øvelsene, og laget et lystbetont program som bare bestod av øvelser jeg liker.   

Del 1: Jeg startet i slyngene

2x8 kne til mage
2x1 min planke
2x1 min sideplanke per side
2x6 Marit Bjørgen
2x8 Bulgarsk utfall per ben

Del 2: 

3x6 Ettbens knebøy per ben
3x8 Dype knebøy (eksplosive)
3x12 Sittende tåhev
2x12 Sidebøy per side
2x12 Hengende stol

35-40 effektive minutter, eller jeg brukte 45 minutter, men da skal det sies at jeg kom gjennom en del baner på Candy Crush i pausene.

Jeg ler meg ihjel av hvor pinglete kroppen min har blitt, bena dirret jo etter denne lille økten. Men jeg gjennomførte iallefall, og nå er jeg på igjen. Gleder meg til fortsettelsen. 

<3 T

Therese NordbøComment