Når kroppen oppfører seg som en trassig tenåring

De siste ukene har kroppen til tider oppført seg som en trassig tenåring. En bortskjemt idiot. Du vet når tenåringen i huset bare bestemmer seg for at en enkel ting er dritt, nekter totalt å gjøre det eller å gå med det. Noen ganger er det ikke logisk en gang, men når de har bestemt seg så er det bare sånn. Det blir en kamp hver gang, og noen ganger er denne kampen ikke verdt å ta, du bare gir etter. Sånn har jeg hatt det den siste tiden med styrketrening. Ikke forstår jeg hvorfor, for det er jo noe jeg virkelig liker, men kroppen har bare sagt "nei, jeg gidder ikke", blitt helt vrang. 

Jeg har prøvd, mange ganger, og senest idag. Jeg fant frem hjulet for å starte med roll-out, jeg tok to stykker, så gadd jeg ikke mer. Håpløst!! Jeg som trodde jeg hadde disiplin i massevis, men den gang ei. 20 minutter, 1-2 ganger i uken. That´s it, det er alt jeg ber om, men nei. Jeg er ikke sliten, og kroppen har aldri føltes bedre. Når jeg løper føler jeg meg helt på topp, og en rolig tur går mye raskere nå enn noen ganger tidligere, men allikevel, når det kommer til styrke gidder jeg ikke. 

Så viss noen har løsningen på dette problemet for meg, så hyl ut. Jeg har aldri vært en tenåringsmor, så jeg kan ikke triksene- tydeligvis. Jeg trodde jeg hadde lært litt etter å vært storesøster, men minsten har kanskje ikke vært et så stort problem som jeg først trodde. 

Ha en fin helg, med eller uten styrketrening ;) 

<3 T

Therese NordbøComment