Søndag, ukens verste dag?

Nå sitter jeg godt tilrette i sofaen min med kaffe Latte i den grønne mumikoppen. Jeg har alltid elsket mumitrollet og har ulike kopper i alle regnbuens farger. Hvilken farge jeg velger kommer an på humøret jeg er i, og idag falt valget rett og slett på den grønne. Jeg tror det kommer av at jeg er tilfreds. Sliten men glad. Jeg har akkurat gjennomført en rolig langkjøring på 2 timer. Selv om det var grått og yr og ikke noen særlig temperatur å skryte av var det en fantastisk god tur, og desto enda deiligere å komme seg inn igjen og vite at resten av søndagen bare skal gå til kos. Det er absolutt ikke hver søndag jeg kan skryte av å ha gjennomført langkjøringen før klokken 10, men i natt har jeg sovet så utrolig dårlig og våknet hver time. Så når klokken var 6 var jeg superglad, for da kunne jeg stå opp. Rart og sært, ja jeg vet det, men kroppen var bare ikke sliten og jeg lå bare å irriterte meg selv. 

Bilde fra en annen søndag uten sommertemperatur

Bilde fra en annen søndag uten sommertemperatur

Dagens tur ble på litt over 24 km. For dere som er kjente i Stavanger vil det si fra Stavanger stadium rundt Stokkavannet, rundt Mosvannet og en tur rundt Våland før du avslutter med en runde rundt stadion. Jeg hadde egentlig bestemt meg på forhånd å løpe til Tungenes fyr og så tilbake, men da jeg satt på lydboken min og begynte å løpe var jeg plutselig på avveie allerede etter 1 km, og uten å ha tenkt meg om var jeg ved Stokkavannet. Tror kroppen bare løp på ren refleks, for det er der jeg pleier å løpe. Temperaturen bød på shorts og en tynn ull, yr og langt fra alt som kan minnes om sommer, men vestlandet er vestlandet, og jeg har for lengst sluttet å irritere meg. Disse parametrene gav meg iallefall løypen for meg selv, og jeg fikk ha god kvalitetstid med meg selv.  

Søndag- ukens verste dag!
— Den norske folk

Egentlig ville jeg bare inn å si hei. Så nå setter jeg meg enda bedre til rette i sofaen med kaffekoppen på den ene siden og en stor skål med yoghurt, nøtter, rosiner og tranebær (dette er det absolutt beste jeg vet) på den andre siden og kjører en film før jeg skal møte noen venner klokken 12. Jeg hørte forresten på radioen tidligere denne uken at det norske folk har stemt søndagen til ukens verste dag, det kan jeg ikke forstå. For den deilig roen den kommer med (så lenge jeg greier å la være å tenke på mandagen da) er jo nydelig. Og etter at Helgø Menyen min begynte å ha søndagsåpent har jeg virkelig ikke noe å klage på, gi meg mer søndager!! 

Nyt dagen dere også. Været inviterer virkelig til film og kos!

<3 T