Endelig litt styrketrening

For en dag vi hadde i går. Snakk om fønvind og altfor varmt. Det er jo umulig å få kroppen til fungere, gjøre noe fornuftig, på slike dager. Men fytti så digg også, og vi skal vell ikke klage når vi først får det været vi skriker etter på alle de resterende dagene?! Heldigvis hadde jeg og Sara avtalt å ta langturen vår relativt tidlig på dagen, så vi ble ferdige med dagens anstrengelse før heten slo inn for fullt. 

Idag tenkte jeg å ta opp styrketreningstråden igjen, for nå er det lenge siden. På fredag gjennomførte jeg endelig en etterlengtet styrkeøkt igjen. En økt med fokus på løpsrelatert styrke.

Økten ble seende slik ut: 

3x8 Marit Bjørgen i slynger
3x1 min planke i slynger
3x8-10 hamstringcurl i slynger
3x10 sittende tåhev
3x6 ettbens knebøy (i benpressmaskinen)
3x10-12 hengestolen
3x12 sidehev per side med vektskive

Dette var en kort og effektiv økt på rundt 40 min. For meg er det perfekt. Da rekker jeg ikke å bli lei og jeg får trent alt jeg bør. Prøv den ut. Den gjør godt for løpssteget men også for skadeforebygging.

Ha en fin uke :)

<3 T 

Therese NordbøComment