Kun iført sportstopp

Wow, det er sjelden, at jeg kan løpe kun iført sportstopp her, hjemme, på Fiskå! Digg, ferdig snakka. 

Jeg har alltid sagt at jeg er et vintermenneske. Elsker mye klær, snø og kald luft. Men jeg må innrømme at sommer er digg ass. Selv om jeg er utrolig dårlig til å sove når det er varmt og lyst ute, så er de tidlige morgenene fantastiske. Det er jo dagslys klokken 6, og en helt spesiell ro! Og en annen ting, det er så mye lettere å komme seg ut for å løpe når du ikke trenger noe særlig med klær på. Huff, det hørtes ikke så bra ut, men forstå meg rett. Jeg merket det spesielt godt i vinter, når vi var på treningsleir på Gran Canaria. Det å slippe å se ut av vinduet hva vær som er, og bare hive på seg en shorts og sportstopp, det gjør den beryktede dørstokkmila mye kortere. Det er iallefall min erfaring!

Fra Gran Canaria i vinter

Fra Gran Canaria i vinter

Tilbake til igår. For en fantastisk dag. Det er vell alt jeg trenger si om den. Du glemmer alle drittdagene. Alle skyene, regnet og en gradestokk på under 10 grader. Slike dager gir så mye at det ikke er plass til alle de andre gråe dagene. De sier at lyset vinner over mørket, og det stemmer.

Stemningen i gangene på jobb er en helt annen. Problemer som dukker opp blir møtt med et smil. Vi har is pauser. Middag ute på terrassen. Umulig å kjøre bil uten solbriller. Og når du kan avslutte dagen susende rundt på en vannscooter til de sene nattestimer kun iført shorts og t-shorte, ja da er jeg fornøyd. Da sover jeg godt. Og da tåler jeg en del drittdager til før jeg igjen begynner å syte.  

Jeg får gjemme denne dagen godt i hjerte, og ta den frem når regnet kommer og temperaturene synker, for er det en ting som er sikkert, så er det at akkurat det kommer til å skje!

Nyt solstrålene :)

<3 jobbende Therese

Therese NordbøComment