Kjære Ordfører

Endelig var det min tur, min tur til å teste ut det alle har snakket om siden ideen ble brakt på banen, og som fikk lille Jørpeland til å eksplodere i heiarop når den ble åpnet. Og for å si det sånn, Jørpeland jubler ikke for hva som helst. Jeg har følgt med på avstand på hvordan folk slaktet ideen, snakket om hvor stygg den kom til å bli, og hvor mye penger som ble kastet bort på et sånt tåpelig prosjekt. Jeg har følgt med på avstand på hvordan folk har latt seg begeistre og gjort helomvending. Endelig var det min tur til å sette bena på broa, på holmen. Jeg priser meg lykkelig. Jeg er i ekstase. Og jeg kommer absolutt til å gjøre det igjen!

Kjære Strand Kommune, kjære Irene Heng Lauvsnes. Endelig har vi greid det. Endelig har vi greid å skape et samlingspunkt for alle generasjoner.

Jeg vet jeg henger litt etter, men det er vell bedre sent enn aldri? Sånn er det å ha base i Stavanger, men hjerte mitt brenner jo for Strand Kommune, så dette gjør meg virkelig glad. På søndag bestemte jeg meg for å stikke innom Jørpelandsholmen på løpeturen min, bare for å se det alle snakker så varmt om. Jeg ble i ekstase. Prosjektet fortjener virkelig alle lovord det har fått. For en glede det var. Værmessig var det vell ikke akkurat det vi forbinder med sommer, men allikevel, det krydde av folk, og i alle generasjoner. Jeg måtte ta av musikken mens jeg løp for å skjerpe alle sansene mine. Det var barnelatter, glede og heiarop. Det var gamle som gikk med staver, ungdommer som spilte frisbee, tenåringskjærester som tok selfie, voksne som gikk tur, barn som lekte og unger som fektet. Det var grill, det var piknik, det var bading og det var avslapping. Dette kaller jeg riktig investering. Etter runden min var ferdi måtte jeg bare ta en til. Dette varmer mitt hjerte, dette gir meg motivasjon. 

Takk Irene for at du fortsatte reisen med å reise denne broen. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg gleder meg til vi har en sti fra Holmen til Ryfast i nord og til Botne i sør. Hvem trenger vell Prekestolen når vi har alt rett foran øynene våre. Takk for at dere bryr dere!

Ha en fin uke :)

<3 T

Therese NordbøComment