Sri Lanka

Om 3 måneder lader jeg opp til mitt siste løp for sesongen, på Sri Lanka. Jeg gleder meg helt ekstremt, ikke til løpet, men til å utforske et nytt land, en ny kultur. For all del, jeg gleder meg også til løpet. Aldri før har jeg løpt et ultramaraton, og i den varmen i tillegg. Det kommer til å bli spennende å se hvordan kroppen reagerer. Etter løpet skal jeg ta meg en etterlengtet lang ferie fra trening. Kun gjøre det jeg vil når jeg vil.

Sri Lanka’s south sure does have a lot to offer, from gorgeous beaches with great surf breaks to lush rainforests, exciting bike trails and the magnificent UNESCO World Heritage Site of Galle.

Jeg er så heldig å få med meg Marie på tur. Hun har heller aldri besøkt Sri Lanka før, så jeg gleder meg til å oppdage nye ting med henne. Vi skal ha basen vår på Hotell We Escape i Weligama, som ligger helt sør i landet. Hotellet beskriver beliggenheten slik:

Just across the street is the Weligama Beach, ideal for surfing, swimming, sunbathing & just chillaxing. Bike along scenic routes, trek to the Hiyare Rainforest or visit the Galle Fort that’s over 400 years old!

Åååå, gi meg oktober nå. Vi tenker egentlig å legge minst mulig planer, bare reise rundt og gjøre akkurat det vi føler for når vi føler for det. Ønsker vi en overnatting et annet sted så gjør vi det, men hovedbasen vår vil bli her. For når vi så dette hotellet måtte vi bare slå til. 

Len dere tilbake å nyt bildene. De er forresten lånt fra hotellets egen hjemmeside.

Så jeg vet at selv om jeg er misunnelig på folk som reiser nå mens jeg jobber, så vet jeg veldig godt at det snart er min tur også. Og er det ikke sånn at den som ler sist ler best?.. 

<3 T

Therese NordbøComment