Syk, syk, syk!!!

Nå er jeg utrolig lei av å være syk. Kan ikke huske sist jeg var sånn skikkelig forkjøla. Halsen, nesen, ørene og hode, alt får gjennomgå. Jeg bruker all energi på å manne meg opp til å gå på jobb, og ligger som et slakt på sofaen fra jeg kommer hjem til jeg skal legge meg etterpå, og kroppen er helt seriøst negativt ladet med energi. Kroppen driver også med et svettemaraton uten like, så jeg føler meg veldig sjarmerende.

På mandag var det egentlig duket for intervaller, nærmere bestemt 2 minuttsintervaller. Etter det positive møte med Ingrid i helgen var jeg full av motivasjon, men dessverre, tom for energi. Jeg tok på meg treningsklær, spiste smart og krysset fingrene. Men når maten var fortært falt jeg rett tilbake på sengen igjen. Orket ikke å se TV en gang! Men min sykdom trenger ikke sette en stopper på å prøve å få dere over dørstokken. Så her kommer en liten intervalløkt som jeg håper kan få dere i aktivitet. De melder jo sol idag, iallefall sol og sky, så ingen unnskyldning. 

Varm godt opp i 10-15 minutter, avlsutt gjerne med 5-6 lette stigningsløp
Løp 2 min
Gå 1 min
Løp 2 min
Gå 1 min
Dette gjøres 10 ganger
Etter tiende intervall jogg rolig ned i 10-15 min

Så vanskelig var det ikke, og utrolig deilig etterpå. 

Nyt været og følelsen av å være nytrent.

<3 T 

Therese NordbøComment