Oslove

Jeg har en tilståelse. Det er egentlig ikke noe jeg tenker på daglig, men det dukker opp litt her og der, og jeg blir minnet på det hver gang jeg har vært der. Jeg elsker Oslo. Hvordan alt er så tilgjengelig. Hvordan du har båtliv, skitrekk, turområder og by på en og samme plass. Ikke misforstå, Stavanger er flott. Stavanger vokser på meg. Stavanger er og blir bare finere og finere, men det er noe med Oslo. Noe som kun Oslo har. Da tenker jeg ikke Karl Johan, turistene eller TGIF på hvert hjørne. Jeg tenker alle smågatene, kafeene, trikken og t-banen som tar deg fra a til b. Jeg tenker marka, Sognsvann, Bislett, Frognerparken. Og ikke minst, jeg tenker utallige flyavganger til hele verden, hele tiden (iallefall viss du sammenligner med Sola). Jeg tenker frihet. 

Da jeg satt på t-banen i helgen og bare nøt tilværelsen lot jeg tankene vandre fritt mens forskjellige bydeler kom og gikk, jeg følte meg så komplett, så glad. Vi kjørte forbi Bygdøy Allé, Slemdal og Grorud Stasjon. Jeg følte meg som en brikke i monopol. Nostalgi! Finnes det bedre minner enn spillekvelder hos besteforeldre, på hytten med hele familien, når venner var samlet?! Høyt engasjement, mye støy, dårlige tapere og enda dårlige vinnere..

Ja dette var en bra helg! 

Oslo, du gir meg mye god energi..

<3 T

Therese NordbøComment