Team Ingrid Kristiansen

Oi, detter er egentlig litt sykt. Tror ikke det har gått helt opp for meg, og jeg vet faktisk ikke helt om jeg vet hva jeg går mot, men jeg har iallefall sluttet meg til Team Ingrid Kristiansen. Wow! Dette betyr at jeg det neste året skal trenes av Ingrid. Jeg skal dra nytte av all hennes erfaring både når det gjelder trening, konkurranser og ikke minst det som foregår mellom ørene, nemlig inni hodet mitt. For akkurat det siste punktet der er noe jeg må jobbe med. Meg selv er ofte min største fiende. Tenk det at friidrettsavdelingen til Fiskå IF (heia FIF) blir trent av selveste Ingrid Kristiansen!!

Finnes det noen i Norge med mer kunnskap på nettopp dette feltet? Jeg tror ikke det iallefall! Så jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, og har mer motivasjon enn på lenge (jeg må bare bli kvitt denne forkjølelsen først). 

<3 T

Therese NordbøComment