Bislett Games

Wow, så dere Bislett Games igår? Det hører virkelig til sjeldenhetene at jeg ser friidrett på TV, men igår skrudde jeg på og jeg angret ikke! Grunnen til at det aldri har vekket så stor interesse hos meg tror jeg er fordi våre landsmenn ikke har prestert i toppen, og når vi ikke vinner, eller rettere sagt, når vi ikke en gang greier å kvalifisere oss, så synker underholdningsverdien i mine øyne betraktelig. Men igår smalt det jo skikkelig. Planen min var egentlig bare å se Jakob Ingrebrigtsen. Ikke bare er han lokal, han er jo også helt syk. Og igår leverte han jo som bestilt. Jeg satt helt målløs når han satte opp farten betraktelig de siste 300-400 metrene, og bare kastet bort haren som var innleid for å hjelpe han. Han er jo bare et barn?! Hvordan er det mulig?

Vi feirer med bunad og god stemning

Vi feirer med bunad og god stemning

Men jeg lot meg virkelig imponere over andre også. Lærte meg til og med et nytt navn, Karsten Warholm. Eller nå løy jeg litt, måtte søke opp etternavnet. Men jeg stiftet iallefall bekjentskap med han. Også hekkeløper Isabelle Pedersen, som jeg egentlig pleier å synes er litt voldsom, litt mye, leverte jo til de grader. Dette er gøy, dette er stemning

Nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen. For jeg lurer faktisk på om jeg skal investere litt av fritiden min på å se noen stevner, iallefall EM, nei søren, VM som kommer i år. 

Heia Norge
— Medgangssuporter Therese

<3 T

Therese NordbøComment