Feriesmellen?

På lørdag kom jeg hjem. Jeg elsker å reise, men elsker også å komme hjem til mitt. Til min leilighet. Min verden, mitt liv! Jeg kom hjem oppladet, glad og frisk. På søndag var alt glemt. Absolutt alt hvisket ut. Eller jeg husket, men det virket så langt borte. Det var akkurat som om luften jeg hadde fått blåst inn i meg i løpet av en uke i varmen og med alle sammen rundt meg hadde forduftet i løpet av natten, i løpet av en natt!! Er det mulig? Der satt jeg i leiligheten min, så ut, regn, vind og ikke minst grått. Ja, en typisk vestlandssommer. Fremdeles sulten på varmen, solen, dager uten mål og mening, og bare ikke tenke.

Treningsmotivasjonen jeg trodde skulle boble over var helt fraværende. Den kom heller ikke igår, men jeg håper den er litt mer tilstede idag. En venninne sa det så fint, har du møtt feriesmellen? Jeg tror rett og slett det er det jeg har. Så egoistisk, og ikke minst, så i-land. Men det er nok litt sant i det de sier,

Jo mer vi får, jo mer vil vi ha!

Haha, så patetisk egentlig, men der har du meg :)

<3 T

Therese NordbøComment