Lets do it again

Da var det virkelig på tide med en liten slyngetrening igjen. Den siste tiden har jeg ikke fått lov å trent styrketrening, og skal heller ikke prioritere det fremover, men jeg har også vært dårlig til å trene mage/rygg og slyngetrening. Det har vært en del løp, slitne ben, restitusjon og mangel på venner (de jeg pleier å trene slynger med har vært bortreist), så jeg har rett og slett skulket! Men nå er det på høy tid å ta fatt på det igjen, og derfor tenkte jeg også at dere kunne være med. Målet mitt er å få gjennomført denne økten idag! Nå har jeg sagt det høyt, så da får jeg bare få fingen ut å gjøre det. Været byr jo ikke akkurat opp til noe utendørsdans, så jeg får trekke fint inn. 

Trening i slynger aktiverer og styrker både den dype stabiliserende kjernemuskulaturen så vel som den globale muskulaturen, og er meget nyttig både i forbindelse med skaderehabilitering og som forebyggende eller prestasjonsfremmende trening. I og med at det er lett å justere motstanden er det en ypperlig sjanse å trene sammen med andre som kanskje ikke er på ditt nivå.

La oss sette sammen en kjekk økt:

3 x 8-10 Crunch med bakover-push
2 x 40-60 s vanlig planke
2 x 20-40 s sideplanke (hver side)
3 x 6-8 Crunch etterfølgt av push-up
3 x 8-10 Superman
3 x 6-8 Omvendt roing
3 x 6-8 Bulgarsk utfall (per ben)

Jeg kan ikke få sagt det nok: 

Stabiliser rygg og mage hele tiden, ikke la ryggen falle!

Let's do this :)

<3 T