Restitusjon

Selv om det ble minimalt med søvn natt til igår, var kroppen egentlig veldig bra da jeg stod opp. Jeg kjente ikke noe særlig noen steder, så viss jeg ikke hadde hatt folk rundt meg som hadde sagt at jeg skulle ta det med ro hadde jeg nok kjørt på allerede igår. Innerst inne vet jeg jo at det ikke er smart, men du får et lite kick, et boost, av en slik seier, så iallefall jeg, ville bare kjøre på.  Men jeg hørte faktisk på fornuften for en gang skyld, eller rettere sagt på de rundt meg, og tok det derfor helt med ro. For å bevege meg litt og nyte det fine været tørket jeg støv av sykkelen min (tror nesten det er første gang siden 2015 (?!) at jeg bruker den) og trillet meg en tur. Det er faktisk verdens fineste sykkel, og de som har greie på det sier at det er en god sykkel også, men jeg har aldri blitt helt bitt av den der sykkelbasillen, så den blir brukt mye mindre enn den fortjener. Jeg er mer den som sitter bak bilrattet og irriterer meg grønn over alle syklistene som tror de eier hele veien!! 

Da jeg kom hjem fra jobb igår krysset jeg fingrene for at det skulle bli stygt vær, slik jeg bare kunne være inne hele dagen. Men mens jeg satt og spiste middag så lyste det virkelig opp, og det ble sol og blå himmel. Da var det bare å ta på seg shortsen, hjelmen og de raske brillene og dra avsted. Jeg syklet absolutt ikke raskt, heller ikke langt, men jeg koste meg faktisk veldig, overraskende mye. For et landskap vi har her i Stavanger. Jeg syklet langs kysten og bare drømte meg bort, og de 41 km jeg var ute bare fløy avsted. 

Idag skal jeg også ta det med ro, sier de. Så da står en time massasje hos Fokus Naprapatklinikk og yoga på SIS sportssenter på planen. Kan absolutt ikke klage på det. Nå skal jeg gjøre alt riktig så jeg er klar til å prestere mitt beste på lørdag. 

Hasta la vista,

<3 T