Det snur på en tiøring

Du kjenner følelsen, når alt bare stemmer, når alt bare går på skinner. Ingenting er bedre. Som jeg nevnte igår (les her) så har tanken om å bare legge inn årene streifet meg i det siste. At jeg ikke gidder dette kjøret lengre. Det byr kun på stress, og jeg når aldri målet mitt uansett! Tanken på å bare ha et normalt liv fristet mer enn noen gang. Trene hva man vil, når man vil. Ikke bry seg om å vinne hele tiden, om å bli best, om å prestere. Men det snur så fort.. 

Eneste som skulle til var en bra økt

Hode mitt, eller hele meg, tok en skikkelig helomvending igår. Og det eneste som skulle til var en bra økt. En økt der jeg følte at alt stemte igjen. En økt som ga meg de svarene som jeg har lengtet etter de siste ukene. For kroppen min har vært sliten, og det skal den få lov til å være. Men hode mitt vil ikke alltid akseptere det. For når kroppen er sliten presterer jeg dårligere. Når jeg presterer dårligere sammenligner jeg disse tidene med når kroppen var på topp, og det er jo absolutt ikke rettferdig. Men livet er ikke rettferdig. Disse sammenligningene gjør at jeg ruller helt ned. De negative tankene kommer. De sprer seg. Og jeg sitter igjen med tidenes dårligste selvfølelse. Men igår snudde det. Det snudde faktisk allerede på den første økten i den nye perioden. Kroppen min var der den skulle når den skulle!!

Hva prøver jeg å si? Jo alle har dårlige perioder. Alle er slitne og tomme til tider. Det gjelder bare å lytte til kroppen og ikke presse på. For du blir ikke dårligere av å ikke trene en dag eller to. Du blir faktisk ikke dårligere av å ikke trene på en uke heller. Ofte kan det ha motsatt gevinst også, at du blir i bedre form av å hvile. 

Kanskje dette ikke er noe for deg. Kanskje du aldri har følt på denne følelsen. Men om jeg kun skriver dette til meg så er det greit. For jeg trenger virkelig å høre dette om igjen og om igjen. Livet går opp og ned, og det er egentlig veldig bra, for jeg tviler på at toppene hadde gitt så mye energi og glede viss vi alltid var der oppe. 

Dagens ord fra meg,

<3 T