På an igjen med blandede følelser

Mandag og ferdig med nesten en måned med rolig restitusjonstrening. I dag starter jeg altså på an igjen, med blanke ark og øynene rettet mot Berlin i september. Det er med blandede følelser at jeg igjen går inn i en mengdetreningsperiode. Jeg kjenner at jeg har hatt det utrolig godt disse siste ukene, med mye fri og mange relativt lette økter. Kroppen, og ikke minst hode, har hatt godt av det, men jeg blir veldig lat av det!

Under Wings For Life, etter litt over 40 km 

Under Wings For Life, etter litt over 40 km 

Når jeg er inne i disse rolige periodene svirrer det ekstra mange tanker rundt i hode mitt. Jeg kjenner på hvor fantastisk deilig det er å ikke presse kroppen, og ikke «måtte» trene, og tanken om å bare legge inn årene har streifet meg. Men så kommer de andre tankene frem, de som driver meg videre. Når jeg tenker tilbake på følelsen jeg får etter en hardøkt, følelsen jeg får når jeg krysser mållinjen først, eller etter et løp der jeg virkelig er fornøyd med prestasjonen. Det er få ting som kan måle seg med dette. Så jeg får vell bare brette opp armene og kjøre på videre. Legge ned det arbeidet jeg vet kreves! For det er så ufattelig gøy å lykkes..

<3 T