Ikke mange dager igjen

Fyttikatta. Det slår aldri feil. Hvert år når Wings For Life arrangeres viser Stavanger seg fra sin beste side. Også i år har de meldt sol og fin temperatur. Søndag 7 mai klokken 13.00 går startskuddet midt i Stavanger sentrum. Du kan både gå, jogge og løpe. Her teller det absolutt ikke å vinne, men å delta. All inntekt går til forskning på ryggmarg, så du gjør virkelig en forskjell med å delta. 

Wings For Life i 2015

Wings For Life i 2015

Wings for Life World Run er et globalt veldedighetsløp med et unikt og gøyalt format. Det er et globalt løp der alle starter nøyaktig samtidig og mållinjen jager deg i form av en bil. Slik fungerer det: På én dag i året arrangeres Wings for Life World Run på ulike steder spredd over hele kloden. Alle starter å løpe kl 11 am UTC (kl 13:00 norsk tid). Uansett om det er natt eller dag der du løper, gjør du det sammen med titusenvis av andre.

Er du en fersk løper? Wings for Life World Run er perfekt for alle uansett evner, du setter nemlig ditt eget personlige mål istedenfor å løpe mot en fastsatt mållinje. Isteden jager den deg. En halvtime etter løpet har startet begynner Catcher Car å jage løperne i løypa, gradvis raskere, helt til den siste kvinnen og mannen er igjen og blir kåret som globale vinnere (88,44 kilometer er den foreløpige rekorden).

Hvert eneste øre som blir samlet inn går til banebrytende forskning. Om du deltar gjør du en forskjell. 100 prosent av din deltageravgift eller donasjon går direkte til forskningprosjekter på etablerte universiteter og institutter verden rundt. Wings for Life Spinal Cord Reseach Foundation er drivkraften bak målet, og Red Bull dekker de administrative kostnadene fullstendig, i tillegg til gjennomføringen av Wings for Life World Run.

Trykk deg inn her og meld deg på. 

Dette blir virkelig en fest uansett hvordan du velger å gjennomføre løpet. Jeg personlig skal kun ta det som en treningstur i fint vær og i godt lag :)

<3 T