Å redde ut et offer er en reise

I slutten av sist uke fikk jeg et nyhetsbrev fra A21 (organisasjonen jeg er ambassadør for, som jobber for å bekjempe det moderne slaveri). Disse brevene får alltid hodet mitt til å kverne litt ekstra. Jeg tror jeg kan si at jeg daglig tenker på deres arbeid, men jeg tenker litt ekstra når disse skrivene dukker opp. Idag vil jeg bare dele med dere deler av det som stod. 

Bilde fra en liten landsby i Bulgaria som er sterkt rammet av denne type kriminalitet

Bilde fra en liten landsby i Bulgaria som er sterkt rammet av denne type kriminalitet

Å redde ut et offer for menneskehandel skjer ikke på et øyeblikk. Det er en lang reise. A21 jobber aktivt med å kjempe for friheten til ofre for menneskehandel lenge før de oppsøker dem. Ett av de vanligste spørsmålene de får er "Hvordan redder dere ofrene?". Svaret inneholder disse hovedpunktene: 

SAMARBEID

OPPLÆRING

IDENTIFISERING

NØDTELEFONER

DEG

19-år-gamle Amira var i en flyktningleir i Hellas. En ansatt som hadde blitt opplært til å se etter tegn til menneskehandel, identifiserte henne som et offer. Den ansatte ringte A21´s nødtelefon. Amira er nå trygg og mottar den hjelpen og omsorgen hun trenger. 
— AMIRA'S REISE

For at de skal kunne gjøre sitt arbeid, og redde enda flere, trenger de økonomisk hjelp, din hjelp. Din beslutning om å gi er startskuddet for en reise som fører, som Amira sin reise, til frihet. Når du gir sette du denne reisen i gang. 

GI EN GAVE IDAG ved å trykke deg inn på linken, eller ta kontakt med meg på theresenordboe@hotmail.com så hjelper jeg deg. Tusen takk. Sammen gir vi folk livene sine tilbake!

For Rettferdighet!

<3 T