Holmenkollstafetten

På lørdag smeller det igjen. Denne gangen er det Oslo som byr opp til dans! Det er virkelig elektrisk feststemning i Oslo under Holmenkollstafetten hvert eneste år. Jeg har vært med en del ganger nå, og det har vært like mye liv og røre alle gangene. Faktisk har det vært sol også alle gangene, så jeg håper ikke denne statestikken ryker på lørdag, jeg skal ærlig innrømme at jeg ble litt engstelig når jeg hørte om snø tidligere i uken. 

Fra Holmenkollstafetten 2016

Fra Holmenkollstafetten 2016

Alle gangene jeg har deltatt har jeg enten løpt etappe 2 eller 6 (lille besserud). Dette er begge etapper som går over en kilometer og i motbakke. Også i år hadde jeg sagt ja til etappe 2, og selv om den er grusom, er den litt artig også. Problemet er bare at det nå i siste liten har kommet en kontrabeskjed, de vil nå ha meg på etappe 1. 

Freaking etappe 1!!!!!

Ble litt småsvett og frustrert når jeg fikk vite det, for det er virkelig utenfor min konfortsone. For det første er det første etappe, som vil si at alle starter på likt, og du ser fort viss noen faller av. For det andre er det kun på bane- BANE, helt flatt!! Jeg har jo ikke løpt noe bane. 1200m på bane er vell egentlig noe av det verste jeg kunne tenkt meg. Selv om jeg sa nei til denne forandringen tviler jeg på at jeg ble hørt. Lol, jeg får bare bite tennene sammen å gjøre mitt beste, ta det som en utfordring!

<3 T