Supertips

I dag vil jeg gjerne dele et tips jeg mener går under kategorien supertriks. Jeg utnytter meg av det nesten daglig, så kanskje det også kan hjelpe dere til å komme dere ut på løpetur?! For jeg har en tendens til å bli lei av musikken som er i spillelistene mine. Selv om det bare er å lage en ny liste, så synes jeg det er stress. Og ikke bare er det stress, jeg liker også å høre på musikk som jeg kan, og derfor er det ikke så lett å lage nye spillelister som ikke ligner utrolig mye på de gamle. Dette vil si at mobilen min består av sikkert rundt hundre spillelister, der alle nesten er identiske, utenom julespillelistene! Det eneste som skiller den ene fra den andre er navnet på selve listen, og navnene jeg setter er så pass LOL at jeg velger å la være å nevne dem. Dette er grunnen til at jeg det siste året har brukt Hotel Cæsar som underholdning på morgenturene mine. Men når TV2 bestemte seg for å bare sende en episode i uken måtte jeg ty til noe nytt, så da kom lydbøker inn i livet mitt. Og fyttikatta, jeg angrer på at jeg ikke har benyttet meg av dette tidligere.

Bilde er helt urelevant, men jeg syntes det var koselig :)

Bilde er helt urelevant, men jeg syntes det var koselig :)

Jeg har alltid forbundet lydbok med farmor. Og i og med at farmor kun kan play og stop, så hører hun alltid kun de første kapitlene, om og om igjen. Det slår aldri feil, hun blir aldri ferdig med bøkene. Men nå elsker jeg det. Ikke bare til trening, men når jeg vasker, skal legge meg, dusjer, kjører bil, jeg simpelthen elsker det. Her en dag løp jeg faktisk intervaller til lydbok. Den var litt sær, enig der, men allikevel, jeg anbefaler dere virkelig å prøve det ut på langturer.

Lydbøker finnes i alle stilarter, alt fra faktabøker til krim, fra barnebøker til romantikk, og de er utrolig lette å få tak i. Jeg bruker appen Storytell, der du betaler en sum i måneden og kan høre så mye du vil, men de kan også kjøpes i forskjellige nettbutikker- da spesielt bokhandlere.

Kun et lite tips her i høstværet!

<3 T