Sol, bunad & festligheter

 

Wow, for et vêr vi er vitne til. Jeg sitter her å spiser frokost og ser ut på en knall blå himmel, trær som ikke veiver og kjenner at luften som kommer gjennom det åpne vinduet begynner å få en god temperatur. Det eneste som mangler er lysten til å ta på seg treningsklær å løpe seg en liten tur før dagens program starter, men den finnes så absolutt ikke. Så idag blir en fridag hos meg! Hadde en ørliten styrkeøkt igår som medførte litt tunge ben idag, og nei jeg har tunge ben sliter jeg med å komme meg ut, men det visste jeg jo egentlig da det nesten var en måned siden sist styrkeøkt. 

På planen min står jeg fremfor en nærvepirrende time. Jeg skal nemlig hoppe i bunaden og komme meg i konfirmasjon. Problemet er bare at mamma ikke tror at bunaden min passer lengre (og jeg må si jeg er enig med henne), og det andre problemet er at jeg har glemt både sko og belte hjemme hos henne. Jeg er ikke overrasket! Og når det kommer til selve bunaden burde jeg jo å prøvd den for noen dager siden, men jeg har rett og slett ikke fått fingen ut å gjort det, så det får briste eller bære. Har jo et skap fullt av nødløsninger uansett, så dette skal ikke få sette en stopper for den koselige dagen som ligger foran meg. For idag skal Hannah feires, verdens beste Hannah <3

Hannah, du er en fest!

Håper alle får en nydelig dag i solskinnet, og at kosefaktoren er på topp! 

<3 T

 
Therese NordbøComment