Min siste styrkeøkt før løpet

 

Igår fikk jeg beskjed om å roe ned styrketreningen, for nå skal vi bygge form mot løpet 23 april! Jeg har virkelig blitt glad i styrketrening igjen de siste månedene, og ikke minst den gode følelsen det gir etterpå. Det er også deilig å gjøre andre ting enn å løpe også, så jeg kjente det var litt en litt trist beskjed. Men jeg vett jo godt at styrketrening krever mer energi enn det jeg føler mens jeg trener det. Så selv om at jeg ikke vil forstå det, så forstår jeg det godt! Heldigvis fikk jeg kjørt en kjekk økt sist uke, så jeg får leve en stund på den, og det er også den jeg ønsker å dele med dere idag.  

Dagens styrkeøkt ble til underveis i økten. Det vil si at det kun er en samling av alle de øvelsene jeg liker best, og øvelsene jeg føler gir meg mest i henhold til løpingen. 

12 x 3 Monster Walk m/miniband (hver vei)
6-8 x 3 Knebøy eksplosivt
6-8 x 3 Markløft
12 x 2 Utfall fremover i slynger (per fot)
12 x 3 Kickbacks (per fot)
20 x 3 Sittende tåhev
12 x 3 Sidehev (per side)

Dette er en koselig liten økt på rett rundt 50 minutter. For meg bør ikke styrkeøktene vare mer enn 60 min, for da blir jeg lei og greier ikke å holde riktig fokus. Men det er jo veldig individuelt :) Mange har spurt meg om jeg ikke kan del hvor mange kg jeg trener med, men enn så lenge så ønsker jeg ikke det. 

Ha en fin start på uken!

<3 T