Wings For Life

 

Hva er finere enn å løpe langs jærstrendene badet i sol? Høre bølgene slå mot stranden og kjenne den friske sjøluften slå i ansiktet ditt? Dette samtidig som du kan betyr en forskjell for andre?! Det er nemlig klart for årets mest meningsfulle løp i Stavanger, Wings For Life. Her løper du for de som ikke kan løpe, og alle inntektene går til forskning på ryggmargsskader. 7 mai klokken 13.00 byr Stavanger opp til dans. Det er et løp for alle, uansett nivå, der det ikke finnes noen mållinje. Du løper helt til du blir tatt igjen av en bil. 

For to år siden deltok jeg for første gang i dette løpet. Det var en folkefest uten like. Jeg har igjen meldt meg på, men denne gangen takket være en god venn, Stian! Vi skal løpe sammen, sammen for menneskene med ryggmargsskader. Om du ikke kan løpe, gå. Det er mange som går. Det er mange som løper 5 km. Noen løper 10 km, og noen tar helt av og løper maratonsdistanse. Det er opp til deg om hva du vil. Men uansett hvor langt du løper så betyr du en forskjell. 

Gå inn her og les litt iallefall :) 

<3 Therese

 
Therese NordbøComment