Snart back in business

 

Det er deilig med påske. Helligdagene. Alt er stengt. Rolig. Ingenting du må. Ingenting du skal. Og når solen i tillegg titter frem sprenges hyggeskalaen til de grader. Langfredag. Jeg kjenner på gleden den gav bare av å tenke tilbake på den. Den skriver seg virkelig inn i historiebøkene. Og er nok den dagen jeg tenker tilbake på når jeg skal minnes påsken 2017. Familie, ski, sol, bål, hopp, relasjonsbygging, mat, hygge, glede, fred, solkrem. Det er ingenting som gir bedre terapi enn det. Og når du i tillegg har  hatt noen litt våtere og styggere dager i forkant setter du enda større pris på solen. 

Nå er vinteren ferdig, og jeg er klar for vår og hverdag. Jeg er tilbake i Stavanger, og er klar for å gjøre siste finpuss på formen de neste dagene før løpet skytes igang på søndag! Hadde helt glemt ut at våren allerede var her, da jeg idag våknet opp med allergi fra topp til tå. Men det er jo nettopp det som er så deilig med Norge, det at vi har årstider, så skal ikke klage. 

Håper alle har kost seg like mye som meg, og at dere er klare for å ta fatt på hverdagen igjen. Mai måned er jo egentlig ikke så ille, det kryr jo av spredde røde dager i hytt og pine, og plutselig er det sommer. 

Snakkes!

<3 T

 
Therese NordbøComment