Ingrid Kristiansen

 

Da var hverdagen offisielt sparket igang igjen. Deilig, slitsomt og helt ok på samme tid. Jeg forstod ikke helt hva det var som skjedde da vekkerklokken ljomet idag tidlig, og både den første og den andre måtte ringe før det gikk opp for meg at jeg skulle stå opp. Alt tok litt lengre tid enn normalt idag. Men jeg kom meg opp, jeg fikk børstet tennene, jeg fikk spist og jeg rakk ferjen med god margin.   

Greier ikke helt å legge fra meg påsken enda <3

Greier ikke helt å legge fra meg påsken enda <3

For å smelle igang løpssesongen gjentar vi suksessen med løpskveld på Sport 1 på Jørpeland imorgen klokken 18.00. Vi får storfint besøk av selveste Ingrid Kristiansen. Hun, sammen med Grete Waitz, er jo de eneste (nesten) av norske utøvere som har greid å hevde seg i friidrett, på verdensbasis vell og merke. Jeg kjenner jeg gleder meg til å høre hva hun har å si. Hvordan hun anbefaler å legge opp treningen. Hva  hun mener skal til for å få ut sitt største potensial. Og kanskje litt hvordan hun la opp treningen i sesongen, og økter mellom løpene. Jeg håper virkelig jeg kan ta med meg noen triks hjem fra foredraget! 

Håper så mange av dere som mulig tar turen. Arrangementet varer fra 18.00-20.00, og passer for alle. Både deg som er aktiv, ønsker å være aktiv eller ikke ønsker å være aktivt i det hele tatt. Det blir sosialt og du har mulighet til å handle i butikken og få gode tips og behandling fra Fokus Naprapatklinikk. 

<3 T

 
Therese NordbøComment