Uken med en liten timeout

 

Enda en uke har gått, og nå er det kun en uke til påskeferien, og etter påskeferien er det kun en uke til mitt første maraton i 2017. Tre uker! Det er helt sykt når jeg tenker meg om. Formen har vært upåklagelig de siste tre ukene, men i slutten av denne uken har jeg vært litt tom, og det toppet seg helt i går da kroppen virkelig trengte en real timeout. Jeg spiste, sove, spiste, sov, og såg litt tv. Kjedelig lørdag, men jeg vet viktigheten med å lytte til kroppen. Eller jeg vet at det er viktig men jeg er fremdeles langt fra god til det. 

Uken startet kjempe bra. Selv om dette har vært en lett uke har den vært relativt tung til å være lett. Haha, godt forklart, men regner med det var forståelig?! Som sagt, mandagen var veldig bra. Jeg hadde godt tempo uten å ta meg ut på en 12 km. Jeg fikk også kjørt en styrkeøkt, hurra for god ukestart. 

På tirsdag var det igjen sommer, og intervallene ble kjørt utendørs. Det var en blanding av 1500m, 1000m og 500m. Tirsdag er også dagen for yoga, og denne tirsdagen gikk jeg faktisk alene!! Hvem skulle trodd at jeg kunne bli så glad i noe som har med tøyning å gjøre at jeg går selv om min yogapartner ikke har mulighet? Halleluja!  

Onsdag og torsdag gikk også bra, før det sa helt stopp på fredag. Det eneste som stod på programmet var en helt lett 12 km. Jeg kjente det før jeg gikk ut, men hadde avtalt å løpe sammen med Ester, så det var ikke mulig å utsette økten. Det var tungt. Både beina og resten kroppen var rar. Vi løp helt rolig, men allikevel var det tungt og ikke minst slitsomt. Da jeg våknet opp dagen etter forstod jeg hvorfor jeg hadde følt meg sånn. Syk! Svettet og frøs om en annen, og hadde null energi. Kroppen trengte en timeout, og feberen var ikke mulig å overse. Etter å ha sett både 3 mil for kvinner og 5 mil for herrer (intervallstart!!) NM på ski, så begynte kroppen å komme seg. Og når kroppen kommer seg stiger humøret betraktelig. 

Klokken min var ikke helt fornøyd med den rolige lørdagen min!

Klokken min var ikke helt fornøyd med den rolige lørdagen min!

Idag våknet jeg til regnvær, men også til en god kropp. Eller jeg var utrolig trett, men ikke vond eller med feber. Hurra! Jeg har akkurat installert meg i sofaen etter en rolig langtur på tredemølle. Jeg var litt usikker på kroppen, så helgraderte meg med å ta økten innendørs der jeg kan hoppe av viss kroppen ikke vil mer. Men den sviktet ikke, klaget faktisk ikke i det hele tatt. Så nå er jeg glad, og faktisk klar til å starte en ny uke med blanke ark (sykt klisje)!

<3 T