Pjusk

 

God lørdag alle sammen. Idag var planen egentlig å anbefale dere et løp som skal holdes i september, et unikt konsept, men jeg orker ikke. Jeg blir sjeldent syk, men når jeg blir syk blir jeg akkurat som en mann. Verden går under. I tillegg til at jeg synes utrolig synd på meg selv så kjeder jeg meg også til de grader. 

Drømmer meg litt bort her jeg ligger

Drømmer meg litt bort her jeg ligger

Jeg snakket akkurat med Birger, treneren min, for å høre om jeg skulle ta en rolig økt idag istedenfor den harde som står på programmet. Jeg visste jo egentlig svaret, men håpet at han plutselig skulle si noe annet. Men jeg skulle bare ta det med ro og ikke trene i det hele tatt. Enda kjedeligere. Så nå har jeg satt på en pizza, døren ut står på vidt gap og alle vinduer er oppe. Jeg svetter jo som en gal- konstant.

Så, idag kommer dessverre ikke så mye fornuftig ut fra denne jenten. Jeg kjeder meg, Birger mener jeg trener på restitusjon. Håper jeg blir fort frisk ;) 

Håper forresten også at alle har en bedre start på helgen en meg. 

<3 T