VÅR

 

Vår. Hva er vår? Hva er et vårtegn? Er den her? Kommer våren når kalenderen tilsier det, eller styres ankomsten av temperaturen? For meg er våren hevd. Den grusomme lukten som sprayes over engene akkurat når du vil være ute. For meg er våren fluer. Fluene du svelger når du er ute å løper, eller fluene som akkurat skal være rundt deg når du prøver å få noen minutter på øyet. For meg er våren bare legger. Når du kaster strømpebuksen men fyser som en gal. Det er vår. 

I helgen kom våren. I helgen kjente jeg den grusomme lukten som samtidig er litt god på en ekkel måte. I helgen var temperaturen over 10 grader, og vi satt ute å tok en kaffe i solen. I helgen svelget jeg årets første flue, og jeg måtte dukke under for årets første innsektsfarm da jeg tok noen runder rundt Mosvannet. I helgen bommet jeg veldig på antrekket, da jakken og skjerfet ble lagt igjen hjemme. 

For mange er våren starten på året. Det er da lyset og gleden kommer tilbake. Det er da energien begynner å gå oppover. Nå er våren her. Nyt den. Snart er det sommer, så er det høst, og så er det vinter igjen!

Jeg elsker årstider.

<3 T