Sliten

 

Nå er jeg endelig ferdig med to relativt harde treningsuker og gleder meg til å ta på håndbrekket litt neste uke. Roe litt ned og få kroppen til å respondere på all treningen den har vært gjennom de siste 14 dagene. Det er rart med det, hvordan kroppen ikke bare blir fysisk sliten men faktisk mer psykisk sliten. Hver gang jeg nærmer meg slutten av en 2 ukersperiode sliter jeg med å komme meg ut. Jeg må jobbe med meg selv for å komme over dørstokken. Det er ikke at kroppen er så veldig sliten, men i hode er!  

Alt i alt har dette vært en god treningsuke, med mange økter med god kvalitet. Jeg har både fått inn to styrkeøkter, en yogaøkt og en slyngeøkt sammen med de "obligatoriske" løpeøktene. Når det gjelder kneet så er det også blitt mye bedre, etter en del nåler og behandlinger. Så nå ser jeg fremover, og det nærmer seg jo faktisk første løp for sesongen, som er helgen etter påske. Det skal bli sykt spennende å se utfallet av den. 

Uken har bestått av 3 dager med rolig trening og 3 dager med hardere økter. Når jeg snakker om hardere økter er det økter der jeg skal løpe på terskel. Den første hardøkten var bakkeintervaller på tirsdag. Da jeg skulle løpe på terskel i 2 min i motbakke. Den andre hardøkten var 1000 metre på torsdag. Også da skulle jeg ligge på terskel, og ikke over. Det vil si at det er en hard økt, men ikke så hard at du er helt død etterpå. Siste hardøkt hadde jeg igår, og det er vell den type økt jeg synes er verst. Da var det å løpe 30 min på terskel. Det vil si at du løper uten å ha pause. 

Nå sitter jeg klar i treningsklærna å venter på at skodden skal lette. Jeg har troen på at solen skal komme frem ser du. Men akkurat nå ser det faktisk ut som om skodden blir tykkere enn den har vært. Jaja. Jeg skal iallefall ut på en rolig langtur, 21 km, idag. Så får jeg se når jeg tar den.

Ha en fin søndag, og lad opp til en ny god uke. 

<3 T