Takk

 

Siste oppdatering fra Gran Canaria. Imorgen klokken 04.35 blir jeg plukket opp av bussen som skal ta meg til flyplassen. Reiser vi charter så reiser vi charter. Etter en uke her nede ønsker jeg å si unnskyld til øyen Gran Canaria for alt det negative jeg har tenkt og sagt opp gjennom årene. Ja det er mange pensjonister her. Ja det er mye harry her. Ja det er mange turister her. Men ja det er også utrolig flott landskap her. Det er små veier som strekker seg innover fjellene gjennom landsby på landsby, rene fine strender og flotte promenader. For ikke å snakke om klimaet. Vi har hatt sol og godt over 20 grader hver eneste dag, og maten har vert nummer en. Så kjære Gran Canaria. Du har virkelig vist deg fra en flott side, og neste gang jeg får muligheten, ja da skal jeg forsvare deg, jeg lover!

Som sagt, nå går det mot slutten på denne reisen. Selv om det er trist er det også litt godt. Kroppen begynner å bli sliten, og klar for en fridag. Jeg kjente det godt på Yogaen igår. Instruktøren ba oss kjenne etter, hvordan kroppen kjentes, og det var ikke til å legge skjul på at den har vert gjennom mye di siste dagene. Men fy søren som den har levert også. Ikke en eneste klage. Morgen som kveld, styrke som løp. Takk. 

Igår hadde jeg som sagt den siste hardøkten her nede, så det er bare sjarmøretappen igjen idag. Jeg har hatt en rolig økt på morgenkvisten, så er det kun en rolig økt igjen i ettermiddag, så skal kofferten pakkes. Gruer meg allerede til å pakke ut når jeg kommer hjem, ca det verste jeg vet! 

Til slutt vil jeg bare gratulere min absolutt beste bestevenn med dagen. Tante gleder seg ihjel til å feire deg Maline, fem ganger fem hurra <3 Love you!

Snakkes i Norge!

<3 T